top of page
shutterstock_236659255.jpg

ZAKELIJKe samenwerking

Bent u als bedrijf op zoek naar een repairspecialist voor uw zakelijke smartphones, tablets en laptops? Dan bent u bij De Smartmakers aan het juiste adres.

Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Maar wat als er een smartphone kapot gaat? Bij De Smartmakers kunt u terecht voor reparatie van al uw zakelijke smartphones, tablets en laptops. Voor reparatie kunt u langs komen in onze winkel, maar het is ook mogelijk dat wij bij uw bedrijf langskomen voor reparatie. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. We halen de toestellen op een afgesproken dag en tijd bij uw bedrijf op en brengen het na de reparatie weer bij u terug.


Ook als uw device niet meer te repareren is kunt u terecht bij ons voor nieuwe of refurbished devices tegen een eerlijke prijs.

Wat kunnen wij u bieden?

⁃    Een ervaren reparateur
⁃    Vakkundige reparatie
⁃    Een vast aanspreekpunt
⁃    Persoonlijke service
⁃    Snelle reparatie
⁃    Haal- en brengservice
⁃    Factuur op rekening voor vaste klanten
⁃    Eerlijke prijzen
⁃    Nieuwe en refurbished toestellen

Heeft u interesse in een zakelijke samenwerking? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Mail ons voor al je vragen

Dank je voor je mail, we nemen spoedig contact met je op

Zakelijke service

Haal- en breng service.

Bent u als bedrijf op zoek naar een repairspecialist voor uw zakelijke smartphones, tablets en laptops? Dan bent u bij De Smartmakers aan het juiste adres. We halen de toestellen op een afgesproken dag en tijd bij uw bedrijf op en brengen het na de reparatie weer bij u terug.

Garantie op alle reparaties

Maak een afspraak of loop binnen.

Je kunt altijd bellen of mailen om een afspraak te maken, maar voor de meeste reparaties kun je zo binnenwandelen.

bottom of page